Studi kasus

  • MAXWELL dried fruit packaging

    Bungkus buah garing MAXWELL

    MAXWELL, produsen merek woh-wohan garing kayata almond, kismis lan jujube garing ing Australia. Kita ngrancang garis kemasan lengkap saka mbentuk paket bunder, ngebotake otomatis, ngisi otomatis, siram vakum & gas, nglereni, nutupi otomatis lan menehi label otomatis. Uga t ...
    Waca liyane
  • Canadian bread packaging

    Kemasan roti Kanada

    Mesin kemasan kanggo pabrikan roti Kanada ukurané jembaré 700mm lan 500mm kanggo nyetak. Ukuran gedhe nyedhiyakake panjaluk dhuwur ing thermoforming lan ngisi mesin. Kita kudu nggawe manawa tekanan lan daya panas sing stabil kanggo ...
    Waca liyane
  • Saudi Dates Packaging

    Paket Tanggal Saudi

    Mesin kemasan termoform otomatis uga disenengi ing pasar Timur Tengah kanggo tanggal plum. Tanggal kemasan menehi panjaluk banget kanggo mbentuk mesin. Sampeyan kudu nggawe manawa saben paket wis dibentuk kanthi sopan lan kuwat kanggo ngetrapake tanggal pirang-pirang bobot. Tanggal packagin ...
    Waca liyane
  • American Butter Packaging

    Kemasan Mentega Amerika

    Mesin kemasan kita akeh ditrapake ing produk (semi) cair. Kanthi pangenalan teknologi kita, pabrikan butter Amerika tuku 6 mesin ing taun 2010, lan mesen luwih akeh mesin 4 taun mengko. Kajaba fungsi reguler kanggo nggawe, nutup, nglereni, ...
    Waca liyane