Kemasan roti Kanada

Mesin kemasan kanggo pabrikan roti Kanada ukurané jembaré 700mm lan 500mm kanggo nyetak. Ukuran gedhe nyedhiyakake panjaluk dhuwur ing thermoforming lan ngisi mesin. Kita kudu priksa manawa tekanan lan tenaga panas sing stabil kanggo ngasilake asil kemasan sing apik banget.

Wis dingerteni manawa roti asring babar pisan. Kanggo nambah umur, kita ngetrapake MAP, umume kemasan atmosfer, yaiku siram vakum lan gas. Kanthi teknologi MAP sing kuwat, kita bisa nggawe sisa oksigen luwih murah tinimbang standar internasional 1%, dadi kanca-kanca ing negara adoh.


Wektu kiriman: Mei-22-2021