Budaya Perusahaan

Komisi kita
Komisi kita yaiku nggawa solusi kemasan sing paling kreatif lan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Karo tim insinyur profesional sing duwe pengalaman puluhan taun, kita entuk luwih saka 40 paten intelektual ing teknologi canggih. Lan kita mesthi nganyari mesin kanthi teknologi paling anyar.

Sesanti kita
Kanthi nggawe nilai produk kanggo para pelanggan kanthi pengalaman sing akeh, kita dadi produsen utama industri mesin pengepakan. Kanthi komisi sing jujur, efisien, profesional lan kreatif, kita ngupayakake nawakake proposal pambungkus sing paling memuaskan kanggo para pelanggan. Kanthi tembung, kita ora nuduhake upaya kanggo nyedhiyakake solusi kemasan sing paling efisien kanthi njaga nilai asli lan nggedhekake nilai tambahan kanggo produke.

Nilai inti
Dadi kasetyan
Dadi alus
Dadi intelijen
Dadi inovasi