Paket kulit

Presentasi sing apik lan daya tahan maksimal

Nalika kemasan dipasang vakum dipasang ing awak, film sing dipasang ing bahan khusus digunakake kanggo nutup produk ing film ngisor utawa kothak dhukungan prefabrikasi. Paket Utien duwe rong cara kemasan: Kemasan kulit vakum Thermoforming lan Baki sealing nganggo bungkus kulit.

 

Paket Kulit Unifresh® : nyedhiyakake efek tampilan produk lan umur simpan sing paling apik

Unifresh ® Film ing paket stiker sesuai karo bentuk produk, kaya lapisan kulit produk kaping pindho, lan disegel ing film dhasar sing wis digawe utawa kothak dhukungan prefabrikasi. Film kasebut kanthi cetha ndandani lan ngrampungake bentuk panyegelan produk, nyegah kebanjiran cairan, bisa nampilake produk kanthi vertikal, horisontal utawa dilereni, lan uga nambah umur produk kemasan kasebut. Aplikasi teknologi kemasan sing dipasang mbutuhake panggunaan mesin kemasan sing nggawe panas lan pas utawa mesin kemasan Kotak Stiker Prefabrikasi utienpack.

skin packaging in thermoforming

Kemasan Kulit Termoforming

tray sealing of skin packaging

 Baki Sealing Kulit

Aplikasi

Kemasan Kulit Unifresh ® cocog banget kanggo kemasan sawetara produk bermutu, kayata daging lan produk daging, panganan laut lan iwak, daging unggas domestik, panganan sing trep, lsp. Unifresh uga bisa digunakake kanggo sawetara produk kanthi banyu utawa produk jus sarat umur sing larang ® Kemasan kulit.

 

Kauntungan

Keuntungan saka kemasan Kulit, saliyane umur sing cukup dawa, cocog kanggo panjaluk konsumen supaya bisa seger; Uga nduweni tampilan bermutu, bisa dideleng lan bisa didemek; Yen dibandhingake karo kemasan liyane, ora ana netes, ora ana jus ing ndhuwur film, ora ana kabut, lan goyang ora bakal mengaruhi tampilan lan bentuk daging; Sampeyan uga gampang dibukak lan gampang digunakake; Bahan paling dhuwur (film sampul film / awak dipasang) dibandhingake karo nampan supaya bisa nglereni paling apik lan nyuda biaya produksi.

 

Mesin kemasan lan bahan kemasan

Mesin kemasan film peregangan sing digawe panas lan mesin kemasan penyegelan kothak sing wis digawe bisa digunakake kanggo kemasan sing dipasang ing awak. Mesin panyegel kothak sing wis digawe kudu nggunakake kothak dhukungan sing wis dibentuk standar, nalika mesin kemasan sing digawe panas digunakake kanggo ngisi, nutup lan proses liyane sawise sheet rolling film digawe online. Mesin kemasan termoforming bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan, kayata nyedhiyakake pengencang, pencetakan logo, bolongan pancing lan desain struktur fungsional liyane, kanggo nambah stabilitas kemasan lan kesadaran merek.