Mesin vakum

  • Cabinet Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Kabinet

    DZ (Q) -600LG

    Mesin kasebut nggunakake panyegelan pneumatik vertikal, ruang vakum sing gedhe banget, lan tutup vakum transparan jinis mbukak. Kamar vakum digawe saka waja tahan karat, cocok kanggo bahan kimia, panganan, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

  • Vertical External Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Eksternal Vertikal

    DZ (Q) -600L

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum eksternal vertikal, kanthi segel vertikal, sing cocog kanggo vakum utawa kemasan kembung saka sawetara barang utawa produk kanthi volume gedhe.

  • Table Type Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Jenis Tabel

    DZ-400T

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum tipe tabel kanthi sistem vakum lan piranti knalpot khusus. Mesin kabeh kompak lan bisa dilebokake ing desktop kanggo kemasan vakum.

  • Desktop Vacuum(Inflate) Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Desktop (Inflate)

    DZ (Q) -600T

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum horisontal tipe eksternal, lan ora diwatesi karo ukuran ruang vakum. Bisa langsung vakum (inflate) produk supaya produk tetep seger lan asli, nyegah, supaya bisa nambah panyimpenan utawa pengawetan produk kasebut.

  • Larger Chamber Vacuum Packaging  Machine

    Mesin Kemasan Vakum Kamar sing luwih gedhe

    DZ-900

    Iki minangka salah sawijining paket vakum sing paling populer. Mesin kasebut nggunakake ruang vakum stainless steel lan tutup plexiglass kekuatan tinggi transparan. Mesin kabeh apik lan praktis, lan gampang dioperasikake.

  • Vacuum Packaging  Machines

    Mesin Kemasan Vakum

    DZ-500 / 2S

    Biasane, packer vakum bakal ngilangi kabeh udara ing njero paket, mula produk ing njero tas bisa disimpen r kanggo wektu sing luwih dawa.
    Kanthi rong kamar sing digunakake dadi nonstop, mesin pengemas vakum kamar Double luwih efisien tinimbang mesin vakum tradisional.