Bungkus buah garing MAXWELL

MAXWELL, produsen merek woh-wohan garing kayata almond, kismis lan jujube garing ing Australia. Kita ngrancang garis kemasan lengkap saka mbentuk paket bunder, ngebotake otomatis, ngisi otomatis, siram vakum & gas, nglereni, nutupi otomatis lan menehi label otomatis. Uga rong set sistem bobote otomatis ditrapake kanggo kecepatan kemasan sing beda.

Garis paket otomatis ora mung nambah efisiensi lan nyuda biaya tenaga kerja, nanging uga nyuda polusi potensial sing disebabake dening tutul panganan ing manual.

Pelanggan ujar babagan teknologi thermoforming sing apik banget.


Wektu kiriman: Mei-22-2021