Kabar

  • Kepiye Utien promosi durian Indonesia kanggo kemasan sing luwih apik

    Kepiye Utien promosi durian Indonesia kanggo kemasan sing luwih apik

    Iki minangka salah sawijining kasus kemasan sing paling bangga ing taun 2022. Asli saka Malaysia lan banjur dibudidaya ing sawetara negara Asia Tenggara, durian kasebut misuwur minangka raja woh-wohan, amarga nilai nutrisi sing dhuwur.Nanging, amarga musim panen sing cendhak lan ukuran raksasa kanthi cangkang, tran ...
    Waca liyane
  • Era Pasca Epidemik: Kemasan Panganan sing Disiapake Populer

    Era Pasca Epidemik: Kemasan Panganan sing Disiapake Populer

    Kemasan Pangan sing Disiapake Populer Ing jaman pasca epidemi, mundhake konsumsi anyar lan bentuk bisnis anyar lan integrasi kanthi cepet saka adegan konsumsi online lan offline kabeh nuduhake manawa pasar konsumen lagi nganyarke.1. Ing wulan Maret, dodolan panganan olahan nasionalwi ...
    Waca liyane
  • Carane kemasan pangan "anti-epidemi"

    Carane kemasan pangan "anti-epidemi"

    Ing Desember 2019, dumadakan "COVID-19" ngganti urip lan kabiasaan mangan.Sajrone perang nasional nglawan "COVID-19", industri panganan nindakake sing paling apik.Sawetara ngluncurake kegiatan pemasaran kanthi tema "epidemi", dene liyane wis ngganti asline ...
    Waca liyane
  • Paket porsi, gaya urip modern

    Paket porsi, gaya urip modern

    Iki minangka wektu sing paling cepet berkembang.Ilmu lan teknologi maju saben dina.Media sosial nyepetake panyebaran informasi, lan ekonomi jaringan wis ngunggahake kabeh konsumsi menyang tingkat anyar.Semono uga konsep konsumsi masyarakat.Panganan, iku sing utama ...
    Waca liyane
  • Mesin kemasan atmosfer sing diowahi Thermoform kanggo Sandwich

    Mesin kemasan atmosfer sing diowahi Thermoform kanggo Sandwich

    Mesin kemasan atmosfer sing diowahi Thermoform kanggo Sandwich Sandwich luwih disenengi ing saben dinane.Ngandhut irisan roti, sayuran, daging, keju, endhog, sandwich asring dianggep minangka panganan cepet.Kanggo njamin kesegaran maksimal, sandwic umume dikirim langsung menyang toko ...
    Waca liyane
  • Faktor sing mengaruhi kapasitas produksi mesin thermoforming

    Faktor sing mengaruhi kapasitas produksi mesin thermoforming

    Mesin kemasan Thermoforming yaiku peralatan kemasan otomatis sing nyebul utawa ngosongake gulung film plastik sing bisa ditarik ing sangisore panas kanggo mbentuk wadhah kemasan kanthi bentuk tartamtu, banjur ngisi lan nutup bahan.Iki nggabungake proses thermoforming, ngisi materi (jumlah ...
    Waca liyane
  • Analisis prinsip kerja lan proses mesin kemasan thermoforming

    Analisis prinsip kerja lan proses mesin kemasan thermoforming

    Prinsip kerja mesin kemasan thermoforming yaiku nggunakake karakteristik preheating lan softening saka lembaran plastik kanthi sifat tensile kanggo jotosan utawa vakum bahan kemasan kanggo mbentuk wadhah kemasan kanthi bentuk sing cocog miturut bentuk cetakan, banjur muat...
    Waca liyane
  • Tambah umur beting kanthi ngganti wangun kemasan

    Tambah umur beting kanthi ngganti wangun kemasan

    Kepiye cara nambah umur panganan minangka pitakonan sing dipikirake dening para pengusaha ing industri panganan.Cara sing umum yaiku: Nambahake pengawet, kemasan vakum, kemasan atmosfer sing dimodifikasi, lan teknologi pengawetan radiasi daging.Milih paket sing pas lan cocok...
    Waca liyane
  • Thermoform packers menang ing pharmaceutical

    Thermoform packers menang ing pharmaceutical

    Ayo diwiwiti kanthi kemasan kasa medis khusus sing digawe dening peralatan kemasan vakum thermoforming paling anyar.Kanthi ambane maksimal 100mm, kita bisa tekan kapasitas 7-9 siklus saben menit kanggo paket vakum.Film panutup saka kelas medis ndhuwur (kertas dialisis medis), sing kuat ...
    Waca liyane
  • Kemasan Daging sing beda

    Kemasan Daging sing beda

    Nalika kita ngunjungi area panganan seger ing supermarket, kita bakal nemokake macem-macem jinis kemasan, saka kemasan tray film cling, kemasan sing disegel vakum nganti kemasan atmosfer sing diowahi tray, kemasan nyusut banyu panas, kemasan kulit vakum, lan liya-liyane, konsumen bisa pilih paket apa saja...
    Waca liyane
  • Paket penting ing safety pangan

    Paket penting ing safety pangan

    Pangembangan ekonomi kanthi cepet nyebabake paningkatan konsumsi kemasan macem-macem komoditas, utamane ing produk pertanian lan sampingan, panganan, obat-obatan, lan peralatan teknologi tinggi.Keamanan pangan minangka masalah global.Kanthi percepatan urbanisasi, akeh prodhuk daging ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo jinis Thermoforming Machines

    Pambuka kanggo jinis Thermoforming Machines

    Utien Pack Co,.Ltd.minangka produsen khusus ing produksi mesin kemasan thermoforming otomatis, mesin thermoforming kita duwe tingkat sing unggul ing China.Ing wektu sing padha, kita uga diakoni lan dipuji dening akeh pelanggan manca.Iki minangka introduksi singkat babagan mobil ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3