Warta Perusahaan

  • Package matters in food safety

    Paket penting kanggo keamanan panganan

    Pangembangan ekonomi sing cepet nyebabake kenaikan konsumsi kemasan macem-macem komoditas, utamane produk pertanian lan produk sampingan, panganan, obat-obatan, lan peralatan teknologi tinggi. Keamanan panganan minangka masalah global. Kanthi akselerasi urbanisasi, akeh ...
    Waca liyane
  • Introduction to the types of Thermoforming Machines

    Pambuka jinis Mesin Thermoforming

    Utien Pack Co, .Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo produksi mesin kemasan thermoforming otomatis, mesin thermoforming kita duwe level paling unggul ing China. Sanalika, kita uga ngakoni lan banget dipuji dening akeh pelanggan manca. Iki minangka perkenalan singkat babagan otomatis ...
    Waca liyane
  • Package transformation, the secret to a longer storage

    Transformasi paket, rahasia kanggo panyimpenan sing luwih dawa

    Pitakonane wis nggegirisi pirang-pirang pabrikan panganan: Kepiye cara nambah umur panganan? Iki minangka pilihan umum: tambahake antiseptik lan agen tetep seger, kemasan vakum, kemasan atmosfer sing dimodifikasi, lan teknologi pelestarian radiasi daging. Tanpa mangu-mangu, packagin sing cocog ...
    Waca liyane
  • Follow the 4 basic principles of packaging to make your food more popular

    Tindakake 4 prinsip dhasar saka kemasan supaya panganan luwih populer

    Pilihan panganan Saiki, kita wis mlebu jaman konsumsi sing anyar, panganan ora mung kanggo ngisi weteng, nanging luwih akeh yaiku supaya bisa kepenak spiritual nalika ngrasakake. Mula, nalika milih panganan minangka konsumen, sing nggatekake kualitas lan rasa bakal luwih gampang dipilih ...
    Waca liyane
  • HOW TO MAKE YOUR BAKERY STANDS OUT

    CARA NGGawe BAKERY KANGGO MATI

    Ngadhepi homogenisasi produk roti saiki, akeh pabrikan wiwit nggunakake pengaruh kemasan kanggo daya tarik pelanggan. Dadi, arah jangka panjang pangembangan perusahaan yaiku mbedakake kemasan lan ngrancang kemasan sejajar karo ...
    Waca liyane
  • The same is vacuum packaging, why this packaging is more popular?

    Semono uga kemasan vakum, kenapa kemasan iki luwih populer?

    Kemasan vakum ngemot luwih saka setengah pasar kemasan panganan. Suwe-suwe kemasan vakum wis suwe dioperasikake kanthi manual dening mesin kemasan vakum cilik. Tenaga kerja manual sing sepele lan abot kaya ngono, angel ngasilake produksi massal. Se ...
    Waca liyane
  • Are you ready for the ready meal?

    Apa sampeyan siyap kanggo siyap?

    -Hey, wektu kanggo mangan awan. Ayo golek panganan! -OK. Arep menyang endi Mangan opo Sepira adoh ... - Ya Allah, mandheg, kenapa ora mriksa app lan pesen apa-apa kanthi online? -Gagasan apik! Iki minangka diskusi umum babagan wong loro sing mbingungake babagan panganan sabanjure. Ing wektu sing cepet banget, siyap-siyap saya akeh ...
    Waca liyane
  • UTIEN PACK Introduces Its New Range of MAP Packaging

    UTIEN PACK Nggawe Paket Kemasan MAP sing Anyar

    Kemasan atmosfer sing dimodifikasi: ngluwihi wektu ngreksa produk Saiki, masarakat saiki saya akeh kudu ngrampungake masalah pengawetan panganan lan masalah sing ana gandhengane. Uga ana macem-macem paket sing bisa dipilih para pembeli ing pasar. Ora ana sangsi manawa kita kudu milih ...
    Waca liyane
  • Automatic packaging line has brought a good example for professional production

    Garis kemasan otomatis nggawa conto sing apik kanggo produksi profesional

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan industri domestik, ekspansi skala produksi sing terus-terusan, efisiensi produksi lan kebutuhan liyane, pangembangan cepet kabeh jinis lini produksi profesional sing cerdas, utamane lapangan kemasan intensif tenaga kerja. Ing saiki ...
    Waca liyane
  • Automatic packaging production line may become a new trend in the future

    Lini produksi kemasan otomatis bisa uga dadi tren anyar ing mbesuk

    Kanthi tambah akeh panjaluk pelanggan, ora mung kualitas lan kinerja produk sing luwih ketat, nanging uga akurasi dosis kemasan lan kaendahan tampilan kemasan kudu luwih dipersonalisasi. Mula, pangembangan mesin kemasan kanthi cepet ...
    Waca liyane