Modified atmosphere pack (MAP)

Ganti gas alam ing paket karo gas khusus produk.Ana rong bentuk kemasan atmosfer sing diowahi ing youtianyuan: kemasan atmosfer sing diowahi thermoforming lan kemasan atmosfer sing diowahi kothak prefabrikasi.

 

Modified Atmosfer Packaging (MAP)

Kemasan atmosfer sing dimodifikasi biasane kanggo njaga wujud, warna lan kesegaran produk.Gas alam ing paket kasebut diganti karo campuran gas sing cocok kanggo produk kasebut, sing biasane dumadi saka karbon dioksida, nitrogen lan oksigen.

Kemasan tray MAP

MAP Packaging in Thermoforming

MAP packaging ing thermoforming

Tray Sealing saka MAP

Application

Bisa digunakake kanggo kemasan daging mentah / masak, unggas, iwak, woh-wohan lan sayuran utawa panganan sing dimasak kayata roti, kue lan sega kotak.Bisa luwih ngreksa rasa asli, werna lan wangun pangan, lan bisa entuk wektu pengawetan maneh.Uga bisa digunakake kanggo ngemas sawetara produk medis lan teknis.

 

Kaluwihan

Kemasan atmosfer sing dimodifikasi bisa nambah umur produk tanpa nggunakake aditif panganan.Lan bisa muter peran protèktif ing proses transportasi produk kanggo nyegah deformasi produk.Kanggo produk industri, kemasan atmosfer sing diowahi bisa digunakake kanggo nyegah karat.Ing industri medis, kemasan atmosfer sing diowahi bisa nglindhungi produk medis kanthi syarat kemasan sing dhuwur.

 

Mesin pengemas lan bahan kemasan

Mesin kemasan film termoforming lan mesin kemasan kothak preformed bisa digunakake kanggo kemasan atmosfer sing diowahi.Mesin kemasan kothak preformed kudu nggunakake kothak operator preformed standar, nalika mesin packaging thermoforming kanggo nindakake proses liyane kayata ngisi, sealing lan ing sawise mulet film digulung online.Wangun produk rampung sawise kemasan atmosfer sing diowahi utamane kothak utawa tas.

Mesin kemasan Thermoforming bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan, kayata nyedhiyakake stiffener, percetakan logo, bolongan pancing lan desain struktur fungsional liyane, kanggo nambah stabilitas kemasan lan kesadaran merek.

Kategori produk