Paket swasana modifikasi (PETA)

Ganti gas alam ing bungkus karo gas khusus produk. Umume ana rong bentuk kemasan atmosfer sing dimodifikasi ing youtianyuan: kemasan atmosfer modifikasi termoforming lan kemasan atmosfer modifikasi kothak prefabrikasi.

 

Kemasan atmosfer modifikasi (PETA)

Kemasan swasana modifikasi biasane kanggo njaga bentuk, warna lan kesegaran produk. Gas alam ing bungkus diganti karo campuran gas sing cocog kanggo produk kasebut, sing biasane kasusun saka karbon dioksida, nitrogen lan oksigen.

Tray packaging of MAP

Kemasan MAP ing Thermoforming

MAP packaging in thermoforming

 Baki Sealing MAP

Aplikasi

Bisa digunakake kanggo bungkus daging mentah / mateng, unggas, iwak, woh-wohan lan sayuran utawa panganan mateng kayata roti, jajan lan nasi kothak. Iki bisa ngreksa rasa, warna lan bentuk panganan sing luwih asli, lan bisa nggayuh periode pengawetan sing luwih dawa. Iki uga bisa digunakake kanggo nggawa sawetara produk medis lan teknis.

 

Kauntungan

Kemasan atmosfer sing dimodifikasi bisa nambah umur produk tanpa nggunakake aditif panganan. Lan bisa uga duwe peran protèktif ing proses transportasi produk kanggo nyegah deformasi produk. Kanggo produk industri, kemasan atmosfer sing dimodifikasi bisa digunakake kanggo nyegah korosi. Ing industri medis, kemasan swasana modifikasi bisa nglindhungi produk medis kanthi sarat kemasan sing dhuwur.

 

Mesin kemasan ana bahan kemasan

Mesin kemasan film babagan thermoforming lan mesin kemasan kothak sing wis digawe bisa digunakake kanggo kemasan atmosfer sing dimodifikasi. Mesin kemasan kothak sing wis digawe kudu nggunakake kothak operator sing wis diformal standar, lan mesin kemasan thermoforming yaiku nindakake proses liyane kayata ngisi, nutup lan liya-liyane sawise nggawe film sing digulung kanthi online. Bentuk produk rampung sawise kemasan atmosfer sing dimodifikasi utamane kothak utawa tas.

Mesin kemasan termoforming bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, kayata nyedhiyakake kaku, cetakan logo, bolongan pancing lan desain struktur fungsional liyane, kanggo nambah stabilitas kemasan lan kesadaran merek.

Kategori produk