Mesin termoforming

  • Thermoforming vacuum skin packaging machines

    Mesin kemasan kulit vakum termoforming

    DZL-420VSP

    Paket kulit vakum uga dijenengi mesin kemasan kulit thermoform. Mbentuk tray sing kaku sawise dadi panas, banjur nutupi film ndhuwur kanthi tray ngisor kanthi mulus sawise vakum & panas. Pungkasan, paket siap bakal output sawise nglereni mati.

  • Thermoforming Rigid Packaging Machine

    Mesin Kemasan Kaku Thermoforming

    DZL-420Y

    Mesin kemasan atmosfer sing diowahi kanthi otomatis uga dikenal minangka mesin kemasan film kaku Thermoforming. Plastik kasebut dilebokake menyang tray sawise digawe panas, banjur siram gas vakum, banjur tutup tray kasebut kanthi tutup ndhuwur. Pungkasan, bakal output saben paket sawise mati.

  • Thermoforming Fexible Packaging Machine

    Mesin Kemasan Fexible Thermoforming

    DZL-420R

    Sheet kasebut dadi paket ngisor fleksibel sawise dadi panas, banjur vakum lan segel paket ngisor kanthi tutup ndhuwur. Pungkasan, bakal ngasilake saben paket individu sawise dipotong.