Produk

  • Compress packaging machines

    Mesin kemasan kompres

    YS-700/2

    Bisa nyuda ruang lan volume kemasan tanpa ngowahi bentuk barang kasebut. Sawise dikemas kompres, bungkus bakal rata, langsing, tahan lembab, lan tahan debu. Mupangate ngirit biaya lan ruang sampeyan ing panyimpenan lan transportasi.

  • Cabinet Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Kabinet

    DZ (Q) -600LG

    Mesin kasebut nggunakake panyegelan pneumatik vertikal, ruang vakum sing gedhe banget, lan tutup vakum transparan jinis mbukak. Kamar vakum digawe saka waja tahan karat, cocok kanggo bahan kimia, panganan, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

  • Vertical External Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Eksternal Vertikal

    DZ (Q) -600L

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum eksternal vertikal, kanthi segel vertikal, sing cocog kanggo vakum utawa kemasan kembung saka sawetara barang utawa produk kanthi volume gedhe.

  • Table Type Vacuum Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Jenis Tabel

    DZ-400T

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum tipe tabel kanthi sistem vakum lan piranti knalpot khusus. Mesin kabeh kompak lan bisa dilebokake ing desktop kanggo kemasan vakum.

  • Desktop Vacuum(Inflate) Packaging Machine

    Mesin Kemasan Vakum Desktop (Inflate)

    DZ (Q) -600T

    Mesin iki minangka mesin kemasan vakum horisontal tipe eksternal, lan ora diwatesi karo ukuran ruang vakum. Bisa langsung vakum (inflate) produk supaya produk tetep seger lan asli, nyegah, supaya bisa nambah panyimpenan utawa pengawetan produk kasebut.

  • Larger Chamber Vacuum Packaging  Machine

    Mesin Kemasan Vakum Kamar sing luwih gedhe

    DZ-900

    Iki minangka salah sawijining paket vakum sing paling populer. Mesin kasebut nggunakake ruang vakum stainless steel lan tutup plexiglass kekuatan tinggi transparan. Mesin kabeh apik lan praktis, lan gampang dioperasikake.

  • Ultrasonic Tube Sealer

    Sealer Tabung Ultrasonik

    DGF-25C
    Sealer tabung ultrasonik minangka jinis mesin sing nggunakake konsentrator ultrasonik kanggo tumindak ing bagean panyegelan wadhah kemasan kanggo nutup paket kasebut.
    Mesin kompak lan serbaguna. Kanthi pendhudhukan cilik kurang saka 1 cbm, bisa nindakake kabeh proses wiwit mbukak tabung, orientasi, ngisi, nutup, motong nganti output pungkasan.

  • Semi-automatic tray sealer

    Sealer tray semi-otomatis

    FG-seri

    Seer tray semi-otomatis seri FG disenengi kanggo produksi panganan output cilik lan medium. Ngirit biaya lan kompak. Kanggo macem-macem produk, pilihan kanggo nggawe kemasan atmosfer utawa kemasan kulit sing diowahi.

  • Continuous automatic tray sealer

    Sealer tray otomatis kanthi terus-terusan

    Seri FSC

    Seel tray otomatis FSG seri digunakake kanggo produksi siram panganan kanthi efisiensi sing dhuwur. Bisa diatur kanggo nampan kanthi ukuran lan bentuk sing beda-beda. Uga opsional kanggo ngetrapake kemasan atmosfer sing wis dimodifikasi, utawa kemasan kulit, utawa gabungan loro.

  • Banner welder

    Tukang las sprei

    FMQP-1200/2

    Sederhana lan aman, iku cocog kanggo ngelas akeh bahan plastik, kayata spanduk, kain dilapisi PVC. Fleksibel kanggo nyetel wektu dadi panas lan wektu adhem. Lan, dawa panyegelan bisa dadi 1200-6000mm.

  • Thermoforming vacuum skin packaging machines

    Mesin kemasan kulit vakum termoforming

    DZL-420VSP

    Paket kulit vakum uga dijenengi mesin kemasan kulit thermoform. Mbentuk tray sing kaku sawise dadi panas, banjur nutupi film ndhuwur kanthi tray ngisor kanthi mulus sawise vakum & panas. Pungkasan, paket siap bakal output sawise nglereni mati.

  • Thermoforming Rigid Packaging Machine

    Mesin Kemasan Kaku Thermoforming

    DZL-420Y

    Mesin kemasan atmosfer sing diowahi kanthi otomatis uga dikenal minangka mesin kemasan film kaku Thermoforming. Plastik kasebut dilebokake menyang tray sawise digawe panas, banjur siram gas vakum, banjur tutup tray kasebut kanthi tutup ndhuwur. Pungkasan, bakal output saben paket sawise mati.