Layanan

Utien Pack nyedhiyakake siji layanan paket, kalebu konsultasi kemasan, pelatihan operasi, lan solusi teknologi.

1, konsultasi lan solusi paket profesional
Utien Pack saged nawakake solusi kemasan sing memuaskan miturut panjaluk sing dikarepake para pelanggan.

Sawise mréntahaké pengepakan pelanggan, tim insinyur kita bakal miwiti nganalisis, ngrembug lan ngrancang proposal pengepakan. Kanthi ngrancang fungsi mesin, ngatur dimensi mesin, lan nambah peralatan pihak katelu sing cocog, kita kepengin nggawe saben solusi pengepakan bisa ditrapake kanggo produksi pelanggan.

2, debugging mesin
Sadurunge dikirimake mesin, Utien Pack bakal nindakake debugging kanthi tliti kanthi mriksa kabeh rincian, kayata persiyapan parameter, patung operasi, komponen sing dipasang, tandha bagean, lan liya-liyane.

3, Layanan sawise didol
Utien Pack njamin garansi 12 wulan kanggo mesin kita, ora kalebu bagean sing bisa dipakai kayata strip silikon lan kabel pemanas. Yen ana masalah ing mesin, kita seneng menehi pandhuan teknologi kanthi online. Uga insinyur kami kasedhiya kanggo pindhah menyang luar negeri kanggo instalasi mesin, pelatihan dhasar, lan ndandani. Detil liyane bisa dibahas luwih lengkap.

4, Paket tes
Pelanggan seneng ngirim produke menyang pabrik kanggo diuji bungkus gratis.