Babagan Kita

Terobosan

perusahaan

PURWAKA

Utien Pack Co., Ltd. Dikenal minangka Utien Pack minangka perusahaan teknis sing kepengin ngembangake garis kemasan otomatis. Produk inti saiki nutupi macem-macem produk ing macem-macem industri kayata panganan, kimia, elektronik, farmasi lan bahan kimia rumah tangga. Utien Pack didegaké ing taun 1994 lan dadi merek kondhang sajrone pangembangan 20 taun. Kita wis melu rancangan 4 mesin kebungkus standar nasional. Kajaba iku, kita wis entuk 40 teknologi paten. Produk kita diproduksi miturut sarat sertifikasi ISO9001: 2008. Kita nggawe mesin kemasan berkualitas tinggi lan nggawe urip luwih apik kanggo kabeh wong sing nggunakake teknologi kemasan aman. Kita nawakake solusi kanggo nggawe paket sing luwih apik lan masa depan sing luwih apik.

  • -
    Didhisiki ing taun 1994
  • -+
    Luwih Saka Pengalaman 25 Taun
  • -+
    Liwat 40 Teknologi Paten

APLIKASI

  • Thermoforming machines

    Mesin termoforming

    Mesin termoforming, kanggo macem-macem produk, pilihan kanggo nggawe mesin film kaku karo MAP (Modified Atmosphere Packaging), mesin film fleksibel nganggo vakum utawa kadang MAP, utawa VSP (Vacuum Skin Packaging).

  • Tray sealers

    Baki segel

    Baki segel sing ngasilake kemasan MAP utawa kemasan VSP saka nampan preformed sing bisa ngemot produk panganan seger, kulkas, utawa beku kanthi macem-macem tarif output.

  • Vacuum machines

    Mesin vakum

    Mesin vakum minangka jinis mesin kemasan paling umum kanggo aplikasi penanganan panganan lan kimia. Mesin kemasan vakum mbusak oksigen atmosfer saka paket banjur nutup paket kasebut.

  • Ultrasonic Tube Sealer

    Sealer Tabung Ultrasonik

    Beda karo sealer panas, sealer tabung ultrasonik nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ngaktifake molekul ing permukaan tabung kanthi campuran gesekan ultrasonik. Nggabungke loading tabung otomatis, mbenerake posisi, ngisi, nutup lan nglereni.

  • Compress packaging machine

    Mesin kemasan kompres

    Kanthi meksa sing kuat, mesin kemasan Compress meksa ngetokake hawa ing kanthong banjur segel. Wis ditrapake kanthi akeh kanggo ngemas produk sing pluffy, amarga bisa nyuda paling ora 50% ruangan.

  • Banner welder

    Tukang las sprei

    Mesin iki adhedhasar teknologi panyegelan panas impuls. Spanduk PVC bakal digawe panas ing loro-lorone lan sendi kanthi tekanan dhuwur. Sealing lurus lan lancar.

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Bungkus buah garing MAXWELL

    MAXWELL, produsen merek woh-wohan garing kayata almond, kismis lan jujube garing ing Australia. Kita ngrancang garis kemasan lengkap saka mbentuk paket bunder, ngebotake otomatis, ngisi otomatis, siram vakum & gas, nglereni, nutupi otomatis lan menehi label otomatis. Uga t ...

  • Kemasan roti Kanada

    Mesin kemasan kanggo pabrikan roti Kanada ukurané jembaré 700mm lan 500mm kanggo nyetak. Ukuran gedhe nyedhiyakake panjaluk dhuwur ing thermoforming lan ngisi mesin. Kita kudu nggawe manawa tekanan lan daya panas sing stabil kanggo ...