Tim

Kita minangka kulawarga gedhe kanthi divisi kerja sing jelas: sales, keuangan, marketing, produksi lan departemen administrasi. Kita duwe tim insinyur sing wis setya nggunakake teknologi kanggo riset lan berkembang sajrone puluhan taun, lan kita duwe klompok pekerja sing duwe pengalaman bertahun-tahun ing manufaktur mesin. Dadi, kita bisa menehi solusi kemasan profesional lan individual miturut macem-macem permintaan panjaluk para pelanggan.

Semangat tim

Profesional
Kita minangka tim profesional, tetep njaga kapercayan asli dadi ahli, kreatif lan ngembangake hak kekayaan intelektual.

Konsentrasi
Kita minangka tim konsentrasi, mesthi yakin ora ana produk sing berkualitas tanpa fokus penuh karo teknologi, kualitas lan layanan.

Ngimpi
Kita minangka tim impen, nuduhake impen umum dadi perusahaan sing apik.

Organisasi

General Manager

Departemen Sales

Sales Domestik

Sales Internasional

Pemasaran

Departemen Keuangan

Pengadaan

Kasir

Akuntansi

Departemen Produksi

Rakit 1

Rakit 2

Kerajinan

Kontrol angka

Desain piring logam

Desain listrik & pneumatik

Sawise adol

Departemen Teknologi

Desain Produk

Riset & Pengembangan

Departemen Administrasi

Departemen Sumber Daya Manusia

Logistik

Penjaga Keamanan

Gambar Tim