Paket vakum

Luwari umur produk

Kemasan vakum bisa nyuda tuwuh lan reproduksi mikroorganisme kanthi ngilangi gas alam ing bungkus, supaya bisa nambah umur produk. Yen dibandhingake karo produk kemasan biasa, produk kemasan vakum nyuda ruangan sing dienggoni barang kasebut.

vacuum packaging in thermoforming
vacuum pouch packaging

Aplikasi

Kemasan vakum cocog kanggo kabeh jinis panganan, produk medis lan barang-barang konsumen industri.

 

Akauntungan

Kemasan vakum bisa njaga kualitas panganan lan kesegaran kanggo wektu sing suwe. Oksigen ing bungkus dijupuk kanggo nyegah reproduksi organisme aerobik lan proses proses oksidasi luwih alon. Kanggo barang-barang konsumen lan produk industri, kemasan vakum bisa uga duwe peran bledug, lembab, anti-korosi.

 

Mesin kemasan lan bahan kemasan

Kemasan vakum bisa nggunakake mesin kemasan termoforming, mesin kemasan kamar lan mesin kemasan pompa eksternal kanggo kemasan. Minangka peralatan kemasan otomatis, mesin kemasan thermoforming nggabungake kemasan online, ngisi, nutup lan nglereni, sing cocog kanggo sawetara syarat produksi kanthi panjaluk output sing dhuwur. Mesin kemasan rongga lan mesin kemasan kompa eksternal cocog kanggo sawetara perusahaan produksi batch ukuran cilik lan menengah, lan tas vakum digunakake kanggo kemasan lan panyegelan.