Babagan UTIENPACK

Apa sing Kita LAKUKAN?

Utien Pack Co ,. Ltd. Dikenal minangka Utien Pack minangka perusahaan teknis sing kepengin ngembangake garis kemasan otomatis. Produk inti saiki nutupi macem-macem produk ing macem-macem industri kayata panganan, kimia, elektronik, farmasi lan bahan kimia rumah tangga.

Pemasaran

Utien Pack didegaké ing taun 1994 lan dadi merek kondhang sajrone pangembangan 20 taun.

Pangembangan

Kita wis melu rancangan 4 mesin kebungkus standar nasional. Kajaba iku, kita wis entuk 40 teknologi paten.

Produksi

Produk kami diproduksi miturut sarat sertifikasi ISO9001: 2008. 

Kita nggawe mesin kemasan berkualitas tinggi lan nggawe urip luwih apik kanggo kabeh wong sing nggunakake teknologi kemasan aman.

Tur Pabrik