Sejarah

  • 1994
    Kita nggawe Utien Pack.
  • 1996
    Kita fokus ing mesin pembungkus vakum ruangan lan njaba.
  • We-developed-the-first-thermoform-packing-machine
    2001
    Kita gawe mesin kemasan termoform pertama
  • 2003
    Kita dijaluk melu rancangan standar nasional kanggo mesin pembungkus siram vakum, vakum
  • 2004
    Kita oleh hadiah kaping 3 ing ilmu industri lan teknologi industri mesin China. Kita entuk persetujuan saka sertifikasi ISO Akeh produk sing entuk sertifikasi CE
  • We-took-part-in-the-draft-of-national-criterion-of-thermoforming-vacuum-packing-machine.
    2008
    Kita melu rancangan kriteria nasional mesin kemasan vakum termoforming.
  • our-new-factory-which-covers-over-16000-square-meters,-was-completed-in-Kebei-industrial-Zone
    2009
    pabrik anyar sing nutupi 16000 meter persegi, rampung ing Zona industri Kebei
  • 2011
    Kita diajeni dadi kontraktor produk militer China.
  • We-were-awarded-to-be-new-high-tech-enterprise.
    2013
    Kita dianugerahi dadi perusahaan teknologi tinggi.
  • We-have-achieved-over-21-intellectual-patents-in-lead-edge-technologies.
    2014
    Kita wis entuk luwih saka 21 paten intelektual ing teknologi canggih.
  • We-were-delegated-to-take-part-in-TC-313-conference-organized-by-ISO-International-standards-committee-in-Germany-about-Global-safety-standard-of-packaging-machines.
    2019
    Kita diwakili kanggo melu konferensi TC 313 sing diatur dening panitia standar ISO Internasional ing Jerman babagan standar safety Global mesin kemasan.